Új jelszó kérése


Cleaneco mosógél 1500ml

Cleaneco mosógél 1500ml
1 783 Ft1783
A CLEANECO MOSOGÉLKONCENTRÁTUMOT gépi és kézi mosáshoz ajánljuk, fehér és színes textíliákhoz, ruhákhoz egyaránt.
 • A CLEANECO MOSÓGÉLKONCENTRÁTUM természetes alapanyagok hozzáadásával készült, így többek között cukortenzid, pálmaolaj összetevők garanálják, hogy kevés mosógél hozzáadásával is tökéletes eredményt érjünk el. Cégünk célja az, h termékeinket természetes alapanyagokból környezetbarát eljárásokkal, manufakturális üzemben,a termék előállítástól a palackozáson és a címkézésen át emberi erőforrás alkalmazásával hozzuk létre.

  A termékeink gyártásánál felhasznált természetes alapanyagoknak köszönhetően a koncentrátum, valamint munkaoldata a környezetben 100%-ban lebomlik.

  Felhasználási javaslat

  Adagoljon 1,5-2 kupaknyi CLEANECO MOSÓGÉLKONCENTRÁTUMOT 4-5 kg ruha mosásához.

  Figyelmeztetések

  Gyermekek elől elzárandó. Élelmiszerektől távol tartandó.

  Összetétel

  Cukortenzid <5% , szappan, anionos felületaktív anyag 5-15%, nátrium citrát, szóda, illatanyag : limonene, linalool. Színezőanyagot nem tartalmaz! Környezetkímélő, biológiailag lebontható anyagokat tartalmaz.

  Cégünk célja, hogy termékeinket természetes alapanyagok hozzáadásával, környezetbarát eljárásokkal, hagyományos üzemi körülmények között, a termék előállítástól a palackozáson és a címkézésen át döntően emberi erőforrás alkalmazásával hozzuk létre. Fontosnak tartjuk, hogy a gyártási folyamaton túl a termék-előállításunkhoz szükséges alapanyagokat, műanyagáru és csomagolóanyagokat, valamint a nyomdai termékeket is magyar vállalkozói partnerektől szerezzük be.

  Koncentráció

  4-5 kg ruha mosásához adjon 50-60 ml mosógélt,

  4,5 liter mosógél 90 mosáshoz elegendő (50 ml mosógél /4-5 kg ruhával számolva).
 • Vonalkód 
  5999885256495
  Vonalkód
  5999885256495
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25125859
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.