Új jelszó kérése


Caleido Fibersol-2 természetes, vízben oldódó, rezisztens élelmi rost étrend-kiegészítő 200 g

Caleido Fibersol-2 természetes, vízben oldódó, rezisztens élelmi rost étrend-kiegészítő 200 g
1 450 Ft
A Fibersol 2 – minimum 90% szárazanyag-tartalmú oldható élelmi rost, amely könnyen oldódik vízben, íztelen, tört fehér por és nem befolyásolja a hő (így fel lehet használni főzéshez, sütéshez), és az egyik leggazdaságosabb rostforrás. Olyan rost összetevő, amely könnyen használható minden típusú ital, feldolgozott élelmiszerek, tejtermékek, étrend-kiegészítők hozzávalójaként.
 • Pozitívan befolyásolja a vér glükóz szintjét. Segít fenntartani az egészséges bélműködést, így csökkentve a különböző betegségeket. Tanulmányok igazolták pozitív egészségügyi tulajdonságait, többek között hatással van a tápcsatornára, a vércukorszintre és a koleszterinszintre.

  Az étkezési rostokat oldhatóságuk és táplálkozás-élettani viselkedésük szerint két csoportra osztjuk: vízben oldhatatlan (cellulóz, hemicellulóz, lignin) és vízoldékony (pektin, növényi gumik és gyanták) rostok.

  A rostok jótékony hatásai
  • Tisztítják a vastagbelet, eltávolítják a méreganyagokat
  • Lassítják a szénhidrátok felszívódását a bélből, ezáltal mérséklik a vércukorszint emelkedését
  • Csökkenthetik a koleszterinszintet
  • A gyomorban megduzzadva teltségérzetet okoznak, így csökkentik az étvágyat
  • Biztosítják a napi székletürítést, megfelelő mennyiségű folyadékbevitellel (1,5 - 2,5l/nap) együtt megakadályozzák a székrekedést
  • Egy részük prebiotikus hatású
  Az élelmi rost megváltoztatja a bélflóra összetételét, a hasznos baktériumok javára. A tudósok úgy vélik, hogy a bélrendszerben élő mikrobák segítenek megőrizni az emésztőszervrendszer egészségét.

  Felhasználási javaslat:
  A Fibersol-2 olyan rost összetevő, amely könnyen használható minden típusú ital, feldolgozott élelmiszerek, tejtermékek, fagyasztott tejipari desszertek, édességek, étrend-kiegészítők hozzávalójaként.
 • Vonalkód 
  5999886305062
  Vonalkód
  5999886305062
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25124901