Új jelszó kérése


Bionur EU Ecolabel univerzális folttisztító gél 160 g

Bionur EU Ecolabel univerzális folttisztító gél 160 g
680 Ft680
A termék nincs raktáron!

Magas hatékonyságú folttisztító gél textíliákhoz, szőnyegekhez (pl. paradicsom, vörösbor, tintafoltok tisztítására). Ideális továbbá az ingek nyakán lévő szennyeződések eltávolítására is. Használható univerzális tisztítószerként és higított formában is a felmosó vízhez adagolva.

 • OECD 302 B szavatolja a termékben lévő felületaktív hatóanyagok lebonthatóságát. A Tisztító gél 98 % - os lebonthatóságával kíméli a környezetünket. Ezen kívül IVT teszttel, EU Ecolabel teszttel, Dermatológia teszttel és OÉTI teszttel is rendelkezik.

   

  Mi az Ecolabel? 

  Az Eco-label címkézés tanusítja, hogy a termék különösen környezetkímélő, hatékony, biológiailag könnyen lebomló, valamint kíméletes a bőrhöz és nincs káros hatása az emberi szervezetre. A minősítésre szánt terméknek meg kell felelnie egy 11 pontból álló, rendkívül szigorú követelmény-rendszernek, amely egyaránt kitér az összetételre, a hatékonyságra és az ökológiai hatásokra. Számos termékünk nyerte el az EU Eco-label Európai Unió Ökocímke Minősítést. A termékeink nem tartalmaznak toxikus alapanyagokat, tartósító szereket. Nem károsak a környezetre és az egészségre. Nem rendelkeznek veszélyes besorolással sem.

 • Vonalkód 
  5999546886924
  Vonalkód
  5999546886924
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25124744
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.