Új jelszó kérése

Vény nélkül kapható gyógyszertári termékek a Rákóczi Gyógyszertár kínálatában

Fizetési megoldás

SimpleBionur EU Ecolabel súrolókő 250 g

Bionur EU Ecolabel súrolókő 250 g
680 Ft680

Egy lépésben tisztít, políroz és ápol.
Garantáltan háztartása kedvenc tisztítószere lesz rendkívüli sokoldalúságának és hatékonyságának köszönhetően. Fürdőkád, mosdókagyló, csempe, mosogató, járólap, kerti bútorok, cipő. Csak néhány felület, melyre a Súrolókő hatékonyan alkalmazható. Vízlepergető hatásával meggátolja a gyors újraszennyeződést. Kiadós és gazdaságos.

 • OECD 302 B teszttel rendelkezik, mely a termékben lévő felületaktív hatóanyagok lebonthatóságát szavatolja. A Súrolókő 98 % - os lebonthatóságával kiemelkedően környezetkímélő termékről beszélhetünk. Ezen felül IVT teszttel, EU Ecolabel teszttel, Dermatológia teszttel és OÉTI teszttel is büszkélkedhet.

   

  Mi az Ecolabel? 

  Az Eco-label címkézés tanusítja, hogy a termék különösen környezetkímélő, hatékony, biológiailag könnyen lebomló, valamint kíméletes a bőrhöz és nincs káros hatása az emberi szervezetre. A minősítésre szánt terméknek meg kell felelnie egy 11 pontból álló, rendkívül szigorú követelmény-rendszernek, amely egyaránt kitér az összetételre, a hatékonyságra és az ökológiai hatásokra. Számos termékünk nyerte el az EU Eco-label Európai Unió Ökocímke Minősítést. A termékeink nem tartalmaznak toxikus alapanyagokat, tartósító szereket. Nem károsak a környezetre és az egészségre. Nem rendelkeznek veszélyes besorolással sem.

 • Vonalkód 
  5999546887402
  Vonalkód
  5999546887402
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25124946
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.