Új jelszó kérése


BITEFREE SZÚNYOGRIASZTÓ KARKÖTŐ 1 db (különböző színekben)

BITEFREE SZÚNYOGRIASZTÓ KARKÖTŐ 1 db (különböző színekben)
735 Ft735
Egyszerű és eredményes védelem a szúnyogok ellen!
 • Egyszerű és eredményes védelem a szúnyogok ellen!

  * 100 %-ban természetes védelem

  * 100 %-ban mentes a toxikus összetevőktől

  * 3 éves kortól használható gyermekeknek is

  * Hosszantartó hatás akár 30 napon túl

  * Vízálló, különböző divatos színekben kapható

  * Rugalmas

  * Használható embereknél és társállatoknál is

  * Kül –és beltéren egyaránt használható

  Összetevők: citronella olaj kivonat 4ml, karkötő anyaga: 100% szilikon

  Hogyan működik a karkötő?

  A karkötő "óra" része színültig van töltve citronella olajjal, ami erősen szúnyogriasztó hatású aurát képez a karkötő viselője körül, távol tartva ezzel a vérszívókat.A működéshez szúrja ki az öt bemélyedés egyikét. A legjobb hatás érdekében (pl. este, vízparton) az összes mélyedést ki lehet szúrni.

  Milyen hosszú időre biztosít hatásos védelmet? A szúnyogrisasztó hatású olajokkal töltött karkötő az aktivítás megőrzése érdekében, használaton kívüli állapotban, a csomagolásba vákuumzárral visszazárható. Így az egyébként is hosszantartó, elnyújtott hatás akár 30 napon túli időre (6 hét) is eltolható.

  A karkötő flexibilis anyaga miatt különböző nemű és korosztályú emberek számára is alkalmas.

  A karkötő úszás közben is használható, mivel hatóanyaga a környezetre nem ártalmas, de hatása úszás közben csökkenhet.

  Biztonságosak az összetevők?

  Az összetevők teljes mértékben ártalmatlanok, és mentesek minden kémiai vegyülettől, csak természetes összetevőkat tartalmaz! Szemben a szúnyogriasztó szerek többségével, a karkötő nem tartalmaz DEET*-t!

  A karkötő 100% szilikon anyagból készült, ami újrahasznosítható. Az olaj kézzel nem érintkezik.

  Felnőtteknek, gyermekeknek és társállatoknak egyaránt ajánljuk. Gyermekeknek 3 éves kor alatt nem ajánlott, elkerülendő a riasztóanyag szájba- vagy szembejutását.

  Kiszerelés: 1db

  Forgalmazza: Bio-Herb Kft.


  * A vegyület a dietil-meta-toluamid, másképpen dietiltoluamid, vagy az Amerikában használatos rövidítéssel DEET.A dietiltoluamidot a második világháború után fejlesztették ki az amerikai mezőgazdasági minisztérium megrendelésére. Azóta széles körben elterjedt szúnyog vagy más rovarok elriasztására. Létezik oldat, krém és spray formában, 5 és 100 százalék közötti koncentrációban. Használják hétvégi túrázók is, de egyes számú védőeszköznek számít a malária, a dengue-láz és más szúnyogok terjesztette betegségek ellen.

  Évente a világon mintegy 200 millióan használnak DEET alapú szúnyogriasztót. Elterjedtsége ellenére a tudósok ma sem tudják, hogyan működik ez a vegyület. Egyes feltételezések szerint blokkolja a vérszívó rovarok megfelelő érzékelőidegeit, más hipotézisek szerint egyszerűen a szaga tartja távol a rovarokat.

  Még meglepőbb, hogy alig kutatták a dietiltoluamid emberekre való esetleges hatását. Az IRD francia műszaki-tudományos kutatóintézet montpellier-i részlegében Vincent Corbel vezetésével kísérletileg igazolták, hogy a dietiltoluamid gátolja a legelterjedtebb idegrendszeri ingerületátvivő molekulának, az acetilkolinnak a működését. Ugyanis blokkolja azt az enzimet, amely az acetilkolint normális esetben lebontja. Emiatt az acetilkolin mérgező mennyiségben halmozódik fel az idegsejtek kapcsolódási pontjain, és akadályozza az idegrendszerben az ingerületek átadását.
 • Vonalkód 
  5999884171195
  Vonalkód
  5999884171195
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25009068
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.