Új jelszó kérése


Ashaninka® BlueSense gél 100 g

Ashaninka® BlueSense gél 100 g
2 372 Ft
A BlueSense Gél - az összetevők együttes hatásának köszönhetően - jótékonyan befolyásolja a megerőltetés és izomláz következtében jelentkező kellemetlen érzetet. A gél hűsítőleg hat a gyulladt bőrfelületre.
 • Összetevők (INCI): Aqua, Methylcellulose, Tetrasodium Etidronate, Polysorbate 20, Menthol, Camphor, Alcohol, Methylparaben, Geranium Oil

  Használata javasolt:
  A BlueSense Gél - az összetevők együttes hatásának köszönhetően - jótékonyan befolyásolja a megerőltetés és izomláz következtében jelentkező kellemetlen érzetet. A gél hűsítőleg hat a gyulladt bőrfelületre. Élénkíti a bőranyagcserét. Alkalmazása javasolt a fáradt végtagokra, rándulás és ficam esetén.

  Alkalmazás:
  A gélt naponta két-három alkalommal, az előzőleg megtisztított bőrfelületre vékonyan javasolt felkenni.

  Figyelmeztetés:
  A gél használata után mosson kezet! Vigyázzon, hogy szembe, illetve nyálkahártyára ne kerüljön! Ép sérülésmentes bőrfelületre használható! Kámforra, mentolra és geránium olajra, vagy a készítmény bármely alkotója iránti túlérzékenység (allergia) esetén nem alkalmazható! Allergiás reakció esetén bő vízzel tisztítsa le a kezelt bőrfelületet és ne alkalmazza többé a gélt! Gyermekek elől elzárva tartandó!

  Felhasználható:
  A gél eredeti csomagolásban a lejárati időn belül (hó/év) végéig használható fel. A már felbontott készítmény a felhasználhatósági időn belül (2 év), a felbontástól számított három hónapig használható.

  Tárolási körülmények: Sugárzó hőtől napfénytől távol, 5-30°C-on.
 • Vonalkód 
  5990502248008
  Vonalkód
  5990502248008
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25125013