Új jelszó kérése


Arianna Bébizsepi orrszívó 1db

Arianna Bébizsepi orrszívó 1db
2 169 Ft2169
Az Arianna Bébizsepi a mára fogalommá vált Orrszívó-porszívó új modellje. Megőrizte az eredeti készülék minden kiválóságát. Kialakítása modern, kézreálló, praktikusan mosható és minőségi kis kefével együtt kerül forgalomba.
 • Korábban hatékony szívóeszközök csak a kórházakban, illetve szakrendelőkben álltak rendelkezésre. Ez az eszköz viszont otthoni körülmények között teszi lehetővé az anyukáknak a megfelelő váladékszívást.

  A készüléket a porszívóhoz kell csatlakoztatni, amely ezután nem a porszívó erejével szív. A készülék a szíváserősséget önmaga szabályozza. A beszabályozott és lecsökkentett értéket mindaddig tartja, amíg a váladék ürül. A készülék átlátszó, ezért az anyuka a váladék mennyiségének és sűrűségének változásából követni tudja a gyógyulás folyamatát.

  Az Arianna Bébizsepi nemzetközi intézetek (TÜV) által bevizsgált, szakorvosok által ajánlott termék. Nélkülözhetetlen kiegészítője az orvosi kezelésnek.

  A gyermeknátha fő problémája, hogy a kicsik orra tele van váladékkal. Sokszor csak sírással jutnak elég levegőhöz. Ezért sem aludni, sem enni nem tudnak megfelelően.
  A felgyülemlett váladék eltávozni nem tud, ezért visszacsorogva tovább fertőz. Ez az oka annak, hogy egy banális náthából többször elhúzódó és szövődménnyel járó megbetegedés alakul ki.
  Felsőlégúti megbetegedésként a nátha fül- és arcüreggyulladást, alsólégúti megbetegedésként hörgő- és tüdőgyulladást okozhat. A lenyelt váladék hasfájást, hányást, hasmenést eredményezhet.
  Ezért gyerekkorban a náthánál legfontosabb, hogy a gyermek (csecsemő) orrából a pangó orrváladékot rendszeresen eltávolítsuk. Természetesen orrszíváskor nem csak az orr látható részéből kell a váladékot kiszívni, hanem a belső járatokból is. Ehhez egy megfelelő erősségű, és folyamatos szívást produkáló eszközre van szükség. Ilyen az Arianna Bébizsepi. Klinikailag bizonyított, hogy ez a készülék hatékonyan és kíméletesen távolítja el a váladékot. Használata nem okoz fájdalmat, sőt a gyermek azonnal megkönnyebbül és kap levegőt, tud enni és aludni is. Ennek az eszköznek köszönhetően a kisgyermek náthája nem válik súlyos megbetegedések forrásává.

  Csecsemõkortól 6 éves korig.

 • Vonalkód 
  5999880412049
  Vonalkód
  5999880412049
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25125707
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.