Új jelszó kérése


Antivi Aranyér Kendő 25db

Antivi Aranyér Kendő 25db
764 Ft
Az ANTIVI Aranyér elleni nedves törlőkendő olyan gyógynövénykivonatokat tartalmaz, amely bizonyítottan csökkenti az aranyér okozta kellemetlen tüneteket!
 • gazán kényelmes, diszkrét és higiénikus megoldást jelent az aranyér kezelésére a bárhol és bármikor használható akár zsebben is hordható „Antivi Aranyér Kendő” amely aranyér elleni gyógynövénykivonatokkal átitatott nedves törlőkendő!

  Minden székletürítés után vagy a kellemetlen tünetek jelentkezésekor néhányszor áttöröljük a kényes területet a puha-nedves kendővel és kész!

  A kendő átitatásához használt oldat fő alkotó része a „Boszorkány mogyoró” népies nevén „Virginiai varázsmogyoró” gyógynövény kivonat amely az aranyér kellemetlen tüneteinek legjobb ellenszere!

  Mi is az a boszorkánymogyoró?

  A virginiai varázsmogyoró, vagy népies nevén boszorkánymogyoró őshazája Észak-Amerika atlanti partja. A lombhullató bokros növény gyógyhatását már az indiánok is ismerték:
  - kérgét vérzés megállítására és fájdalomcsillapításra használták.
  - magas tannin-tartalmának köszönhetően érösszehúzó hatású, így kiválóan alkalmas sebgyógyításra.

  A növény kérge, ága és levele ezen kívül procianidokban, flavonoidokban és gyantában gazdag – ezek együttes hatása tovább erősíti gyulladáscsökkentő és vérzéscsillapító hatását.

  Az aranyér kellemetlen tüneteit gyorsan enyhíti!

  Az észak-amerikai indiánok (és később a borbélyok is!) a varázsmogyoró kivonatát gyors sebgyógyításhoz, azonnali vérzéscsillapításhoz használták – napjainkban gyógyhatását sok más területen is élvezhetjük. Ilyen például a végbéltájéki nyálkahártya sérülése, gyulladása, más néven az aranyér-betegség kezelése.

  Az aranyér-problémákkal küzdők számtalan igen kellemetlen tünettől szenvednek: vérzés, fájdalom, viszketés. Mindezek enyhítésére kiválóan alkalmas a varázsmogyoró:
  - gyorsan csillapítja a vérzést,
  - összehúzza az érfalakat,
  - a gyulladt bőrfelületet nyugtatja.

  A növény kivonatával kezelt bőrfelületen az erek fala megerősödik, így a panaszok hosszú távon is enyhülnek. A varázsmogyoró igen hasznosnak bizonyult az aranyér tüneteinek otthoni kezelésében, a kellemetlen panaszok enyhítésében.
 • Vonalkód 
  7290012451751
  Vonalkód
  7290012451751
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25114155