Új jelszó kérése

Vény nélkül kapható gyógyszertári termékek a Rákóczi Gyógyszertár kínálatában

Fizetési megoldás

SimpleAntivi Aranyér Kendő 25db

Antivi Aranyér Kendő 25db
764 Ft764
Az ANTIVI Aranyér elleni nedves törlőkendő olyan gyógynövénykivonatokat tartalmaz, amely bizonyítottan csökkenti az aranyér okozta kellemetlen tüneteket!
 • gazán kényelmes, diszkrét és higiénikus megoldást jelent az aranyér kezelésére a bárhol és bármikor használható akár zsebben is hordható „Antivi Aranyér Kendő” amely aranyér elleni gyógynövénykivonatokkal átitatott nedves törlőkendő!

  Minden székletürítés után vagy a kellemetlen tünetek jelentkezésekor néhányszor áttöröljük a kényes területet a puha-nedves kendővel és kész!

  A kendő átitatásához használt oldat fő alkotó része a „Boszorkány mogyoró” népies nevén „Virginiai varázsmogyoró” gyógynövény kivonat amely az aranyér kellemetlen tüneteinek legjobb ellenszere!

  Mi is az a boszorkánymogyoró?

  A virginiai varázsmogyoró, vagy népies nevén boszorkánymogyoró őshazája Észak-Amerika atlanti partja. A lombhullató bokros növény gyógyhatását már az indiánok is ismerték:
  - kérgét vérzés megállítására és fájdalomcsillapításra használták.
  - magas tannin-tartalmának köszönhetően érösszehúzó hatású, így kiválóan alkalmas sebgyógyításra.

  A növény kérge, ága és levele ezen kívül procianidokban, flavonoidokban és gyantában gazdag – ezek együttes hatása tovább erősíti gyulladáscsökkentő és vérzéscsillapító hatását.

  Az aranyér kellemetlen tüneteit gyorsan enyhíti!

  Az észak-amerikai indiánok (és később a borbélyok is!) a varázsmogyoró kivonatát gyors sebgyógyításhoz, azonnali vérzéscsillapításhoz használták – napjainkban gyógyhatását sok más területen is élvezhetjük. Ilyen például a végbéltájéki nyálkahártya sérülése, gyulladása, más néven az aranyér-betegség kezelése.

  Az aranyér-problémákkal küzdők számtalan igen kellemetlen tünettől szenvednek: vérzés, fájdalom, viszketés. Mindezek enyhítésére kiválóan alkalmas a varázsmogyoró:
  - gyorsan csillapítja a vérzést,
  - összehúzza az érfalakat,
  - a gyulladt bőrfelületet nyugtatja.

  A növény kivonatával kezelt bőrfelületen az erek fala megerősödik, így a panaszok hosszú távon is enyhülnek. A varázsmogyoró igen hasznosnak bizonyult az aranyér tüneteinek otthoni kezelésében, a kellemetlen panaszok enyhítésében.
 • Vonalkód 
  7290012451751
  Vonalkód
  7290012451751
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25114155
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.