Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
11.499 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 6000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

30 DAYS TABLETTA 120 db

6 950 Ft
25009664
+

A 30 DAYS új, forradalmi szempontból közelíti meg a túlsúly, elhízás tényét.
A kutatók egyre több összefüggést fedeznek fel az rossz emésztés, nem megfelelő bélflóra és a „már-már járványként terjedő” elhízás között.
Állat- és humán kísérletek bizonyítják, hogy a FIRMICUTIS baktérium-család elszaporodása lehet felelős a nagyobb testzsír kialakulásáért*. (Nature Vol.444/21/28 Dec. 2006)
A kutatások szerint dominánsan a FIRMUCUTIS baktériumok okozta túlsúly a felelős az „alma” típusú elhízásért, amely növeli a metabolikus szindróma, az inzulin és leptin rezisztencia, 2-es típusú cukorbetegség, vagy szív- és érrendszeri betegségek kockázatát.

A klinikai vizsgálatok során bizonyították, hogy a hasi zsírokban krónikus mikro-gyulladások zajlanak, amelyek kimutathatók a vérképből a magasabb CRP és Homocistein értékekkel.
Ezek a gyulladások károsak az egészségre és ráadásul nehezítik a zsírmetabolizmust, a zsírégetést normál folyamatát is.
Komponensei révén a fenti negatívumok normalizálására nyújthat segítséget a 30 Days, mely a Biothera világszabadalommal védett, immunrendszer normál működését támogató és gyulladás csökkentő 1,3-1,6 béta glükánt, valamint speciális DTOX gyógynövény formulát tartalmaz, ezzel hozzájárulva a méregtelenítéshez, a bio-toxinok kiürüléséhez a máj, vese és epe működésének normalizálásán keresztül.
Dupla vak, randomizált, placebo kontrollált klinikai vizsgálatok bizonyítják, hogy 30 nap használat alatt egy ruhaméret csökkenés tapasztalható, azaz a has, derék és csípő mérete átlagban mintegy 2 cm-el csökkent.* (ETC Research and Development AS, Erling Thom Ph.D, Oslo, Norway)
Célszerű, ha a fogyás nem csak a salakanyagok (bélsár) és felesleges pangó (szöveti) vizek távozásának köszönhető, hanem a zsírpárnák jelentős apadásának is. Tehát fontosabb a fogyást centiméterekben mérni, mint kilókban, ha releváns értéket akarunk kapni!
EURÓPÁBAN MÁR TÖBB, MINT 85 MILLIÓ ELADOTT TABLETTA!!!
A 30

A 30 days OÉTI notifikált termék!
A 30DaysTM 1,3-1,6 béta glükán kivonatot (500 mg) és egy speciális DtoxTM gyógynövény keveréket (Articsóka 200 mg, Édesgyökér 200 mg, Gyermekláncfű 200 mg, Rózsagyökér 200 mg, Kínai citrommagnólia 200 mg, Máriatövis magpor 200 mg) tartalmaz. Csak természetes anyagok!
Fontos megjegyezni, hogy a 30DaysTM nem az étvágycsökkentéssel vagy a bevitt kalóriák felhasználásával fejti ki hatását. A 30 days nem direkt fogyókúrás termék, hanem a fogyókúra előszobája, felkészíti a szervezetet egy sikeresebb fogyókúra eléréséhez, hiszen a fő célpontja a viszcerális, zsigeri zsírok normalizálása, amely a belső szerveket is körülveszi. (ETC Research and Development AS, ErlingThomPh.D, Oslo, Norway)
A 30DaysTM használata: 2 X 2 tabletta reggel és este. Egy doboz 30DaysTM 120 db tablettát tartalmaz, amely egy hónapra elegendő mennyiség.