Új jelszó kérése


30 DAYS TABLETTA 120 db

30 DAYS TABLETTA 120 db
6 690 Ft6690

Akár 1-2 ruhaméret csökkenés 30 nap alatt
 • Európában már több mint 80 millió eladott 30DaysTM tabletta!

  Baktériumok is okozhatnak elhízást?  Az elmúlt években több neves lapban is megjelentek olyan klinikai vizsgálatok, amelyek arra utalnak, hogy a túlsúly kialakulásában, egyéb tényezők mellett, a bélrendszerben elszaporodó egyes baktériumok is döntő szerepet játszanak.  Állat és humán kísérletekben kiderült, hogy azok az alanyok, amelyeknek a bélrendszerében a Firmicutis nevű baktérium család nagyobb mennyiségben van jelen, túlsúllyal és nagyobb testzsírral rendelkeznek, ráadásul azonos kalória bevitel esetén. Ez egy megdöbbentő felfedezés!  Az is kiderült, hogy azoknál, ahol a Firmicutis mennyisége kisebb, túlsúly szinte alig fordul elő, szintén azonos táplálkozás mellett.

  Érdekes módon, ha az állatkísérletek során a sovány alanyoknál megnövelték a bélrendszerben lévő Firmicutis törzsek számát, szintén túlsúly alakult ki, anélkül, hogy több táplálékot kaptak volna.

  A kutatók ebből arra következtettek, hogy a Firmicutis baktériumok mennyisége egyes arányban áll a túlsúllyal és az elhízással.

  A kutatók azt is megfigyelték, hogy a baktériumok okozta túlsúly főként a has, a derék és a csípő tájékon jelentkezett. Ennek azért van nagy jelentősége, mert az úgynevezett hasi zsír, amely a hasüregben található szerveket is körülveszi, nagyon veszélyes az egészségre.  Ez az úgy nevezett „alma típusú” elhízás, amely olyan problémák kialakulásának kockázatát növeli, mint a 2-es típusú cukorbetegség vagy a szív-és érrendszeri betegségek.

  A szakemberek szerint a hasi zsír mennyisége megbízhatóbban vetíti előre az idő előtti elhalálozás eshetőségét, mint a testsúly.

  Ezért a nők közül azoknak, akiknek 80 cm felett van a derékbősége, komoly veszélynek lehetnek kitéve. A férfiak esetén a kockázat 94 cm fölötti derékbőség esetén jelentkezik.


  Mi a 30DaysTM és hogyan működik?

  A 30DaysTM nevű étrend-kiegészítő terméket úgy állították össze, hogy speciálisan a has tájéki zsírfelesleg csökkentését támogassa. Ez a terület a hasat, a derekat és a csípőt jelenti.


  Ezt a célt a 30DaysTM két oldalról próbálja megvalósítani.

  A kutatók szerint a veszélyes has tájéki zsírszövetekben enyhe gyulladásos folyamatok zajlanak le a zsírszövetekben, amelyek egyébként érezhető problémát nem jelentenek, de jelentősen befolyásolják az anyagcserét és a zsírok raktározását.


  Ezeknek a gyulladásos folyamatoknak a csökkentése nagy jelentőséggel bír a zsírraktárak csökkentésében. Ebben nagy szerepet játszik az immunrendszer erősítése és a stressz csökkentése.

  Ezt a feladatot a 30DaysTM esetén a béta 1,3/1,6 glükán igyekszik biztosítani.


  A 30DaysTM -ben világszabadalommal védett béta glükán található, amelyet a Biothera világcég gyárt. Ez a béta glükán számos klinikai vizsgálaton bizonyította, hogy gyorsan és hatásosan erősíti az immunrendszert és csökkenti a stressz szintjét.


  Mivel a májnak rendkívül fontos szerepe van a zsírraktározásban, ezért a 30DaysTM olyan speciális gyógy-növénykeveréket is tartalmaz, amely hozzájárhat a máj, a vese és az epe tisztulásához, és méregtelenítéséhez.

  A különleges gyógynövénykeverék és a béta glükán együttesen járulhat hozzá ahhoz, hogy csökkenjen a has tájéki zsír, azaz karcsúbb legyen a has, a derék és a csípő.  A 30DaysTM összetevőinek hatására csökkenhet a Firmicutis baktériumok aránya a bélrendszerben.

  30Days összetétele:
  - máriatövis magpor
  - articsóka por
  - édesgyökér por
  - gyermekláncfű gyökérpor
  - rózsagyökér por
  - kínai citrommangólia por
  - béta 1,3/1,6 glükán kivonat 500mg


  A termék neve azért lett 30DaysTM , azaz 30nap, mert több klinikai vizsgálat szerint 30 nap használat mellett egy-két ruhaméret csökkenés tapasztalható, azaz a has, a derék és a csípő mérete átlagban mintegy 2cm-rel csökkent.

  Fontos megjegyezni, hogy a 30DaysTM nem csökkenti az étvágyat vagy a bevitt kalóriák felhasználását.  Az egy hónap alatt elért eredmények, nem annyira a kilók számában, hanem inkább centiméterekben mérhetők. Egy hónap alatt a test zsírszázaléka várhatóan 3%-kal csökkenhet.

  Természetesen érdemes és ajánlott a 30DaysTM hosszabb idejű használata, hiszen így az egy hónap alatt mért eredmények többszöröse is elérhető.


  Arra is fontos felhívni a figyelmet, hogy a tartós fogyás nem lehetséges életmódváltás nélkül. Ezért az egészséges táplálkozás mellett a rendszeres és örömteli testmozgás is nélkülözhetetlen a sikerhez.


  A táplálkozás során célszerű kerülni a burgonyát, a tejterméket, a búzából készült ételeket, az édességeket és a cukros üdítőket.


  A 30DaysTM rövid idő alatt hatalmas siker lett! Európában eddig már több mint 80 millió tablettát adtak el belőle. A 30DaysTM már Távol-Keleten és az Egyesült Államokban is elindult hódító útjára és most már hozzánk is elérkezett!

  A 30DaysTM használata:

  2 X 2 tabletta reggel és este. Egy doboz 30DaysTM 120 db tablettát tartalmaz, amely egy hónapra elegendő mennyiség.
 • Vonalkód 
  7042290076016
  Vonalkód
  7042290076016
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25009664
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.